chillere

Ammoniak NH3 køleanlæg

Ammoniak NH3 køleanlæg

 

Ved nyanskaffelse af køleanlæg er det muligt at gøre et klimavenligt valg.

Ammoniak er et naturligt kølemiddel, så vil I i den ”grønne” retning, så kan NH3 være et godt valg.

Ammoniak har 0 i værdi for GWP (Global Warming Potential) og ODP (Ozone Depletion Potiential).

Endvidere er NH3 kendt for at være et af de mest effektive kølemidler, som kan medvirke til en god EER (Energy Efficiency Ratio – forholdet mellem den kapacitet du får og den mængde strøm du bruger).

Anlæg der basere sig på klimavenlige teknologier, er ofte mere energiøkonomiske end de traditionelle med HFC som kølemiddel. Imidlertid er anskaffelsesudgiften ofte noget højere, men prisforskellen tjener sig hjem på grund af den meget bedre EER.

EuRefa forhandler produkter fra GEA Grasso og Sabroe, der er blandt de største og bedste producenter af ammoniak køleanlæg i verden.

EuRefa er således leveringsdygtige i komplette chilleranlæg, reservedele eller øvrige komponenter, som indgår i GEA Grasso eller Sabroe NH3 anlæg.

Flere af vores medarbejdere har, forud for deres ansættelse i EuRefa, mere end 15 års erfaring fra beskæftigelse hos Sabroe og GEA, hvorfor kendskabet til disse anlæg er meget indgående. Vores kvalifikationer betyder ofte, at vi på allerede eksisterende anlæg kan sikre en både bedre og billigere drift. Vi kalder konceptet ”EuRefa-service-optimizer”

Fabrikater som, Mycom, Gram, ILKA MAFA, Bitzer og Vilter er også noget vi servicerer.

 

EuRefa tilbyder ammoniak køleanlæg i alle størrelser – lige fra det største industrikøleanlæg på flere 1000 kW til det mindre produktionskøleanlæg på 20 kW.

EuRefa tilbyder endvidere service, lovpligtige eftersyn, timetalsrenovering, hovedrenoveringer, opmåling af lejeslør ect.

Alle vores serviceteknikere har D-certifikat, hvilket betyder, at de er uddannede til at arbejde med alle arter af kølemidler og med ubegrænsede fyldningsstørrelse.

Uanset om du står overfor et kommende projekt, skal medvirke til udformning af udbud, har problemer med nuværende anlæg, eller blot vil høre lidt om vores erfaringer, så er du meget velkommen at kontakte os.

Administration

EuRefa ApS
Vævergangen 22D
2690 Karlslunde

70 20 30 93
kontakt@eurefa.dk

Region øst

EuRefa ApS
Vævergangen 22D
2690 Karlslunde

Cvr. nr. 33 78 27 13
Sydbank 6821 1020828

70 20 30 93
kontakt@eurefa.dk

Region nord

EuRefa Nord ApS
Buderupholmvej 5
9530 Støvring

Cvr. nr. 25 29 71 80
Sydbank 6818 1092872

70 20 30 93
kontakt@eurefa.dk

  • Dansk